SMS kuckanje je postala naša svakodnevnica. I po istraživanjima jasno je da je to najčešći vid komunikacije u današnje doba. Slanje poruka je umetnost, umetnost sa kojom se većina muškaraca ponekada bori. Ako šaljete poruke nekome ko vam se dopada, onda sledite ova pravila slanja poruka. Kao što rekosmo, komunikacija ovih dana je najčešće u obliku slanja poruka. Kada ste poslednji put razgovarali telefonom ili pozvali devojku koja vam se sviđa? Baš tako. Svi znamo odgovor na to.

Ali da li ste upoznati sa najvažnijim pravilima slanja poruka? Ako šaljete poruke svom najboljem prijatelju, oni vas već poznaju, ali vi šaljete poruke nekome ko vam se sviđa. Neko sa kim želite da izađete, ili prosto da se zabavite. To znači da ih verovatno ne poznajete dobro. Iako svi različito reaguju na poruke, ova pravila će vam pomoći da sve bude relativno glatko. Dakle, ne gubimo više vreme, bacimo se na posao! SMS kuckanje seksi

SMS kuckanje – pravilo 1 – Nema Pravila!

U redu, ne postoji zvanični pravilnik za slanje poruka. Tehnički, možete da radite i napišete šta god želite. Ali budimo iskreni, postoje nepisana pravila kada je u pitanju slanje poruka. To su pravila koja svi znaju, ali o njima niko ne govori. Ova pravila su razvijena instinktom, pokušajima i greškama. Ova pravila vam pomažu da dobijete strukturu kada pišete.

Raznovrsnost – svako je drugačiji.

Kada je u pitanju slanje poruka, shvatite da su svi različiti. Neke od vaših opaski dobro će funkcionisati sa nekim ljudima, kod drugih će to biti promašaj. Neki ljudi mogu da pročitaju sarkazam kroz tekstualnu poruku, a drugi ne. Dakle, pre nego što počnete da se bavite šalama i forama, pokušajte da steknete osećaj za osobu kojoj šaljete poruke.

SMS kuckanje – ne žurite sa seksi porukama.

Sexting treba da dođe spontano i prirodno, a ne na silu. Izuzetak su naravno devojke koja su baš zbog toga tu. Ako je hotovanje njihova jedina želja, onda se seksi poruke podrazumevaju. Mada, čak i u tim situacijama preporučujemo makar nekoliko nevinih poruka. Da se malo stekne neka veza pre nego krenete u dirty talk tj prljave porukice.

Bez teških tema.

Ovo je jedno od onih pravila za slanje poruka za momke koja umeju da pokvare raspoloženje za tren. Ako ste tna početku kuckanja, ostavite političke i verske rasprave za kasnije. Bez teških tema i rasprava. Ne poznajete ovu osobu dovoljno dobro da biste vodili intenzivne razgovore. Poruke na početku treba da budu lagane i fokusirane na zabavu i smeh. Nakon što ih dobro upoznate, možete imati dublje razgovore. SMS kuckanje nevaljala

SMS kuckanje i Korektna gramatika.

Nemate 12 godina da biste koristili reč „brate“ u svakoj rečenici, i skraćenice tipa jbt, jbg, brt i slične stvari. Imajte malo stila čak i ako je kuckanje striktno 18 plus 😉 Devojke vole kada je muškarac rečit i gramatički pismen. To je čak i seksi.

Pokažite da vam je stalo.

Nemojte da gledate samo da zadovoljite sebe. Potrudite se da pratite tok dopisivanja, budite sto odsto u tome. Pokažite da vam je stalo ako želite da se dopadnete drugoj strani. Obratite pažnju na detalje, na stvari koje joj se sviđaju a koje je odbijaju. Budite svoji ali budite i spremni da se malo prilagodite situaciji. Na kraju krajeva – zabava i uživanje su na prvom mestu.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!