Postoji nekoliko razloga zbog kojeg smatramo da je dopisivanje uopšteno bolji način komunikacije od direktnog razgovora. Ne želimo ovim putem da blatimo vruće razgovore kao takve, ali činjenica je da kuckanje ima određene prednosti.

Pre svega tu mislimo na osobe koje su povučenije i stidljivije. Nije lako da sa potpunim neznancem tek tako uđete u koverzaciju. Trema je prirodno veća, uz pitanja tipa: da li će mu se svideti moj glas, boja i ton, moj naglasak… a neko prosto zahteva duži period prilagođavanja kako bi razgovor krenuo prirodnijim tokom.

Dopisivanje je savršen način da se ta barijera probije i da se nakon toga nadograđuje razgovor ali i da osoba postane opuštenija. Starije žene bez obzira na iskustvo i godine nisu uvek tako opuštene pri novim poznanstvima, kako to možda mislite. Posebno one u šezdesetima koje možda nisu u toku sa modernim trendovima, ali ni one mlađe ali koje su bila možda i decenijama sa istim muškarcem i sada razvedene žele nova poznanstva. seksi dopisivanje matorke

Kuckanje je intiman ali i manje oterećujući način komunikacije jer imate vremena da razmislite o svakom vašem odgovoru. Nema brige da će te brzopleto reći nešto pogrešno ili nešto što zapravo ne mislite. Pročitate, razmislite, odgovorite.

Takođe, dopisivanje vas ne ograničava u smislu mesta gde se nalazite. Da li ste na rođendanu gde je glasna muzika, u prodavnici, u krevetu sa nekim, na poslu… gde god da ste, uvek možete naći način da se dopisujete, dok kod razgovora morate da budete negde sami i kolko tolko udaljeni od drugih ljudi.

Uz to, sama lokacija može biti ozbiljno napaljiva. Recimo dopisivanje se rasplamsa a vi ste na nekom sastanku. Niko ne zna da je u toku ozbiljno hot dopisivanje, niko ne sluti da su vam gaćice mokre, i to doprinosi celom doživljaju.

Smirenost je veoma važna, intimnost, a takođe nije ni loše da se uverite u pismene sposobnosti dotične osobe. Dopisujte se gde god da se nalazite, uživajte, istražujte, i nakon kratkog vremena privikavanja sigurni smo da ćete maksimalno uživati.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!