Lični sms oglasi su koncept koji vam je naširoko poznat, ali Sms sex oglasi su naša današnja tema. Nema sumnje da je danas više nego ikada upotreba tekstualnih poruka prisutna među svim uzrastima. Razmenjivanje poruka i ta vrsta komunikacije nije strana ni starijima a posebno ne mlađima. To je čak po nekim statistikama i najčešća vrsta komunikacije.

Razvoj tehnologije omogućio nam je da na svakom koraku budemo umreženi i na vezi. Mnoge su pogodnosti i prednosti toga a jedan od njih je i svakako virtuelni seks. Njega možemo podeliti na više vrsta međutim to je tema za neki drugi članak. Danas se isključivo bavimo tektualnim porukicama. Sms sex oglasi uhh

Sms sex oglasi su uzbudljivi.

Svakome treba malo uzbuđenja u životu. Čak i oni ljudi koji imaju ispunjen socijalan i seksualan život vole ponekada da ga začine. A šta je više seksi od reči? Reči su bogatstvo jezika. Svaka reč, svako slovo nosi energiju. A što su reči napaljivije to je jača energija. Kroz reči pokazujemo svoje fantazije, svoje želje, svoje nedosanjane vlažne snove.

Anonimnost kao važan faktor.

U oglasima ovog tipa anonimnost je na najvišem mogućem nivou. Za razliku od nekih drugih vrsta virtuelnog seksa poput video poziva ili razmene slika, ovde vam je identitet nedotaknut. Čak vam ni glas vam ne poznaju. Na vama je koliko ćete ličnih stvari o sebi i svom izgledu predočiti drugoj strani. U svakom slučaju jasno vam je zašto i udate žene i oženjeni muškarci obožavaju ovaj vid seksa.

Sms sex oglasi se koriste gde god da ste.

Razgovor zahteva posebnu izolovanost, video pozivi osamljeno mesto… a sms poruke ništa od toga. Možete biti na poslu, kod kuće, kod prijatelja, na žurci, na večeri… ne postoje ograničenja. Samo vam treba vaš telefon, prstići i prljava mašta. Ne možete u svakoj toj situaciji da se pomazite, ali masturbiranje je samo deo koji i nije neophodan. Nekada je dovoljno samo da raspalite maštu i napalite se dok ne dođe povoljan trenutak za dodir.

Iskažite svoje fetiše sa pravom osobom.

Oglas vaš ili osobe koju ste pronašli govore pre svega o tome šta su vaše fantazije. Na taj način mogu da se izbegnu Sms sex oglasi udataneugodne situacije. Recimo kada želite da iskažete svoj fetiš ali ne znate da li ta osoba deli te iste želje. Možete da budete potpuno opušteni jer nema straha da ćete biti odbijeni zbog određenog kinka koji preferirate. Ako je to sado-mazo, grupnjak, anal ili nešto treće, potpuno mirno i spokojno možete da to istražujete sa pravom osobom.

Sms sex oglasi – ne znate dok ne probate.

Ako vam do sada nije jasno koliko je ovaj način napaljiv i seksi, onda ovo nije za vas. Međutim, mi vam ipak preporučujemo da makar probate. Bez obzira da li ste samo radoznali, usamljeni, previše napaljeni, u braku bez akcije… probajte, pokušajte. Sigurni smo da se nećete pokajati i da ćete mu se opet vratiti. Zabava i dobra atmosfera su na prvom mestu. Istraživanje svoje seksualnosti kao i upoznavanje sa ljudima koji dele slične fantazije su avantura za sebe. Probajte jer nemate šta izgubiti.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!