Ja se najlepše osećam kada sam golaIme: Drugacija

Mesto: Požarevac

Godište: 1997.        

Zanimanje: Egzibicionizam

 

Opis: To što me na prvi pogled svi izdvajaju i imaju predrasude zbog mog stajlinga, pirsinga, tetovaža… to mi čak i imponuje. Ja nikako ne volim uklapanje u masu i „pravila ponašanja“ zbog kojih mi se svet sve više čini kao da u njoj žive roboti a ne ljudi. Verovatno sam i pročitala mnogo više knjiga od pola tih riba koje me gledaju kao neku spodobu, tako da me njihove reči ne dotiču.

Muškarci sa druge strane me ili vole i žele, ili se ni ne okrenu za mnom. I to je ok. Ja sam svesna svoje seksualnosti i svoje privlačnosti a uverila sam se u to još davno kada sam prvi put odlučila da odem na nudističku plažu, skinem sve sa sebe i raširim noge dozvolivši suncu da mi osunča svaki delić tela. Mnogi su se napalili, mnogi se digli a neki su i izdrkali na taj prizor što me čini posebno srećnom.

Jer ja volim svoje telo, grudi, guzu i picu, i rado ih pokazujem svuda. Mislim da se svet previše plaši golotinje na javnim mestima, a ja da mogu da se pitam, dozvolila bi da svako nosi (ili ne nosi) ono što voli i u čemu se oseća lepo. Ja se najlepše osećam kada sam gola, i mislim da se to nikada neće promeniti. Skinite se, uživajte goli, ako ne napolju, onda makar u svojim kućama.

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ DRUGACIJA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!