Tucamo se toliko retko da ću poludetiIako sam 81-o godište, dakle ne baš u cvetu mladosti, dugo sam odbijala da se udam. Nisam želela to, nisam osećala da je ispravno, ali eto… iako sam u dubini duše znala da to nije ono što želim, nedavno sam ipak „stala na ludi kamen.“ Već posle nekoliko meseci u braku ja sam shvatila koliko sam se zajebala! Ali ko mi kriv kad nisam slušala sebe. Svi su govorili da trebam to učiniti i poklekla sam. Eto ti sad Darice, htela si, izvoli!

U braku je sranje. Tucamo se toliko retko da ću poludeti. I zna on to. O da, govorim mu ja svaki dan, kupujem seksi veš, trljam se pred njim, ali on uvek nađe neki izgovor. Gledaj, da ga varam- nemam srca. Za sada samo svršavam virtuelnim putem sa onima koji me žele. I lepo je, zaista, toliko se napalim da izgubim kontrolu pa i telefon gurnem u pizdu kad svršavam 😀 Možda ga nekada i prevarim… šta ti misliš? Oću li izdržati i zauvek biti verna supruga, ili…?

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ DARICA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!