Sms upoznavanje i flertovanje porukama može biti zabavan i uzbudljiv način da se povežete sa nekim za koga ste zainteresovani. Omogućava vam da budete razigrani, duhoviti i da izgradite divnu atmosferu i seksualnu tenziju. Da biste bili dobri u slanju poruka, u muvanju i flertovanju, uzmite u obzir sledećih nekoliko saveta.

Sms upoznavanje – humor i duhovitost. Sms upoznavanje štreberka

Humor je odlično sredstvo za flertovanje. Dobro pogođena šala ili duhovita rečenica mogu učiniti razgovor prijatnim i bezbrižnim. Koristite igre reči i svoj urođeni dar za humor da biste održali razgovor zanimljivim. Međutim, imajte na umu kakav je smisao za humor druge osobe. Pobrinite se da vaše šale budu bezopasne i ne uvredljive. Istraživanja pokazuju da većina žena kada traže partnera preferiraju duhovite i spontane muškarce. Zato obnovite svoje gradivo iz knjiga sa vicevima i udrite na šalu. Nasmejana žena je srećna žena.

Saslušajte i budite odgovorni.

Pokažite iskreno interesovanje za osobu sa kojom flertujete tako što ćete aktivno slušati i odgovarati na njene poruke. Postavljajte otvorena pitanja da biste podstakli razgovor i pokazali da cenite njihove misli i mišljenja. Odgovorite brzo (ne prebrzo, da ne izgledate očajno) da biste održali tok razgovora. Ne želite da osoba predugo čeka na vaš odgovor, ali isto tako ne želite da odgovarate odmah. Ona želi da veruje da imate i druge stvari kojima se bavite a ne samo kuckanjem poruka.

Sms upoznavanje – Koristite emotikone.

Emodžiji ili emotikoni mogu na lep način začiniti kom,unikaciju i preneti emocije koje je možda teško izraziti samo kroz tekst. Koristite ih štedljivo da poboljšate svoje flertovanje, ali pazite da preterate sa njima, jer može postati monotono i izgubiti smisao. Pored toga, koristite ležeran i bezbrižan jezik da biste stvorili opuštenu i prijatnu atmosferu. Emotikona ima raznih i koristite ih pametno kako osoba ne bi stekla pogrešan utisak.

Stvorite intrigu i podignite tenziju strasti.

Poenta flerta je u stvaranju osećaja radoznalosti i uzbuđenja. Odbacite suptilne nagoveštaje, zadirkujte drugu osobu ili je izazivajte kako biste je zadržali. Cilj je da ne budete odmah direktni, već da malo po malo gradite to iščekivanje. Postavite ih u takvu poziciju da žele više tako što ćete povremeno završiti razgovor na polu završenoj temi. Tada će oni željno iščekivati vašu sledeću interakciju. Osećaj je kao da ste sve vreme na ivici… dok ne ekplodirate u strasti i užitku. Sms upoznavanje lepa

Sms upoznavanje i prepoznavanje situacije.

Prepoznajte odgovor druge osobe i prilagodite svoj stil flertovanja u skladu sa tim. Neki ljudi možda više vole direktniji pristup, dok drugi uživaju u sporogorećem i suptilnom flertu. Obratite pažnju na znakove kojima zrače, vreme odgovora i ukupan ton razgovora. Na taj način ćete proceniti njihov nivo udobnosti i prilagoditi svoj stil flertovanja u skladu sa tim. Upamtite, flertovanje tekstualnim porukama je veoma prijatno, ali važno je poštovati i voditi računa o granicama. Ne mogu svi da reaguju na flert na isti način. Zato budite pažljivi i prilagodite svoj pristup u skladu sa tim kako se druga osoba ponaša i kako reaguje. Veoma je bitan taj stepen razumevanja i pažnje. Iako niste u istoj prostoriji, osoba će to osetiti i biće sve prisnija sa vama.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!