ulicna, kucka, fetis, cudan, seksIme: Sirena

Mesto: Duboki Plavi Okean

Godište: 1982.

Zanimanje: Zanimam Se

 

Opis: Anonimnost mi je na prvom mestu. Udata sam, imam decu, imam i određeni ugled u društvu zbog kojeg ne želim da se eksponiram tako da mi je ovaj vid dopisivanja savršen. Može se reći da sam na jednom visokom položaju u poslovnom smislu ali to je i razlog zbog kojeg sam ovde. Malo paradoksalno zar ne? Uspešna, okružena saradnicima… a usamnjena.

Ali to je moja stvarnost… ljudi ni ne znaju tj nisu svesni da svi oni koji su kao javne ličnosti, koji imaju ogromnu masu fanova koji ih prate i komuniciraju sa njima, da su te ličnosti često prazne unutar sebe i usamnjene. Ni najbliži prijatelji, ni porodica ih ne poznaju zaista u dušu.

Tako recimo ni moj muž ne zna mnogo toga o meni. Ne zna ni koliko uvrnutih fetiša imam, a kamoli nešto drugo. I to je u redu, on nije osoba za čudan seks, i prihvatila sam ga takvog. Ali to ne znači da ne sanjam… da ne želim trojicu u isto vreme, da ne želim da me vežu i ponižavaju svojim tvrdim organima, da ne želim da me nekolicina njih koristi kao najobičniju uličnu kučku. I ne samo to nego i mnogo toga još, ovo je samo bilo par stvari kako bih te privukla i navela da mi pišeš pa da zajedno nađemo ključ mog seksualnog bića.

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ SIRENA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!