Današnja tema je Sex upoznavanje – veza za jedno veče. Od najranijih vremena, muškarci su razmišljali i pokušavali da shvate šta je to što žene žele. Čak i danas još uvek postoji velika deo stanovništva koje živi u pećinama i traži odgovore u zvezdama. Ali ženska seksualnost nije neka velika misterija. Iako ne postoji način na koji bismo to mogli da sve da objasnimo u jednom blogu. Ali postoji nekoliko ključnih tačaka koje možemo ekstrahovati iz statistike. Evo šta žene traže tokom veza za jednu noć.

Sex upoznavanje – Izgled nije bitan (osim kada jeste). Sex upoznavanje seksi

Što se tiče fizičkog izgleda, tu postoji dve strane medalje. Privlačnost je subjektivna, da. I postoji neko za svakoga, nađe krpa zakrpu itd. Ali istraživanje je pokazalo da postoje neki kriterijumi koje bi bilo korisno ispuniti. Kao i u svim aspektima života, beskrajne ankete i istraživanja dokazuju da je higijena ključna! Morate biti temeljno negovani, lepo podšišani od glave do pete, uredni. Odeća čista, ispeglana namirisana.

Dolazimo do pitanja visine.

Prema studiji iz 2018. godine (veličina uzorka: 68.000 heteroseksualnih žena), 89,5% žena preferira seksualnog partnera višeg od njih. Samo 11,9% smatra da to nije važno. Visina nije nešto što možete menjati, jednostavno morate da igrate na genetske karte koje su vam podeljene.

Sex upoznavanje i Pitanje veličine.

Ista studija koja je visinu stavila kao prioritet takođe je pokazala da će čamac prosečne veličine odlično pristati u zaliv. Za razliku od onih većih prekookenaskih kruzera. Idealna veličina varira od žene do žene, kao što biste očekivali. Istraživanje je pokazalo da je poželjna dužina penisa ista i za slučajne susrete i za dugoročne partnere (oko 16cm). Zanimljiva činjenica, 29,1% žena zapravo smatra da je prosečna građa prilično poželjna. Dakle, nema potrebe da se brinete ako niste obdareni ko porno glumac.

Predigra (makar mala) se podrazumeva.

Ispostavilo se da ipak morate da podgrejete želju koja već postoji. Šokantno, zar ne? Kakvo iznenađenje. Za sve Sex upoznavanje romantikakoji još uvek sumnjaju u ovo u 21. veku, dozvolite mi da vam objasnim malo bolje. Pokušajte da se spustite niz vodeni tobogan bez vode. Da, nisam ni mislio da ćete uspeti. Jedna velika studija za žene i parove, ispitala je faze seksa kod 150 heteroseksualnih parova. I ono što je otkriveno je da se oba pola obično slažu da je optimalna dužina predigre oko dvadeset minuta. Dalja istraživanja su, međutim, podržala argument „više je bolje“ koji ovu cifru pomera na pola sata i više. Iako su veze za jednu noć svakako manje intimne, i one spadaju u ovo. Zamislite predigru kao opšte pravilo koje uvek treba da primenite u spavaćoj sobi, samo da njena dužina varira.

Sex upoznavanje – sam seks.

Kod veze za jedno veče nema tu mnogo mudrovanja kada je u pitanju sam seks. Najveći fokus treba da bude na tri najosetljivija dela ženskog tela: usne, bradavice i klitoris. Bonus poeni za razigranu posetu vratu i ušima. Imajte na umu aspekt osetljivosti, ovde ima puno nervnih završetaka, pa pritiskajte delikatno. Jače i brže ne znači bolje. Ne žurite, idite polako pa ubrzajte, ali nikada prebrzo. Dobićete više bonus poena ako učinite da se oseća opuštenije.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!