Dobar dan, danas se bavimo temom – Seks upoznavanje i Napaljenost. Svi možemo sa sigurnošću reći da smo doživeli periode bez akcije. Svi su imali sušne periode (ili više njih). Prepoznavanje znakova seksualne frustracije može vam pomoći da razumete zašto se osećate onako kako se osećate. Obično ovaj period prođe kada sretnete nekoga sa kim želite spavati. Nakon toga, izlazite iz sušnog perioda i vraćate se u močvare. Međutim, postoje trenuci kada sušni period traje predugo, a seksualna frustracija postaje svakodnevnica. Ne znate šta se promenilo u vama, ali znate da ne možete da podnesete da vidite parove koji razmenjuju intimnost. Ako vidite bilo šta u obliku penisa ili vagine, gubite razum.

Seks upoznavanje – Zašto nam je potreban seks. Seks upoznavanje guza

Seks je jednostavno deo nas kao ličnosti. Tehnički – potreban nam je za reprodukciju i nastavak naše vrste. Ali takođe nam je potrebno da bismo bili zdravi. Većinu svog zdravog razuma obično pripisujemo redovnom seksu i nikada nismo predugo bez njega. Seks je veoma zdrav čin. Jača naš imuni sistem, smanjuje stres, pa čak i povećava naše samopoštovanje. Ako ste neko ko redovno ima seks, onda zaista možete da osetite štetne efekte kada prolazite kroz period suše.

Glavni znaci da ste seksualno frustrirani.

Problem sa seksualnom frustracijom je što to znači da ste prešli tačku obične iznerviranosti. Počinje da utiče na to kako se ponašate i razmišljate. Iako možda ne možete da naterate svoju sušu da se završi, možete pokušati da je kontrolišete. Ali prvo morate znati znakove. Želimo da imate zdrav seksualni život.

Seks upoznavanje, nervoza i odustajanje.

Zvanično ste dotakli dno kada kažete: „Ma ni ne treba mi seks. Udomiću dvadeset pasa i osam mačaka.” Ako ste odustali od seksa, to zvuči kao seksualna frustracija sa dozom beznađa. Takođe je dobar znak ako se lako naljutite i iznervirate. Svi se vaši prijatelji baš sada vrte oko vas i sve vas kod njih nervira. Da, ovo je uobičajen znak seksualne frustracije. Kada je seksualno frustrirano, vaše telo reaguje drugačije nego kada ste zadovoljni. Postajete kratkog fitilja i brže se naljutite.

Hrana i Nesanica.

Uživali ste u seksu, ali pošto ga u poslednje vreme nemate, svoju pažnju usmeravate na hranu. Svi volimo hranu, ali emocionalno jedenje lako izmiče kontroli. Ako nađete sebe kako ispunjavate prazninu hranom, verovatno ste seksualno frustrirani. Nesanica je još jedan pokazatelj. Da li vam trebaju sati da zaspite? Brojite ovce i gledate neke glupe serije, a ipak ne možete da zaspite. Nedostatak sna može biti uzrokovan seksualnom frustracijom. Vaše telo je puno energije koju je uskladištilo zbog nedostatka Seks upoznavanje ahhhhseksa i spremno je da je oslobodi. Ali ona nema gde da ode.

Seks upoznavanje, Masturbacija i Foliranje.

U početku sušnog perioda ste još i masturbirali. Sve je bilo u redu. Sada ste stali. Možda ne mislite da je to znak seksualne frustracije, ali jeste. Ako više niste zainteresovani ni za masturbaciju, to je zbog akumulacije stresa. Seks ublažava stres, a činjenica da ga nemate je razlog zašto ste napeti. Pored toga, pretvarate se da imate seksualni život. U redu je priznati da nemate seks. Većina onih koji se previše hvale na društvenim mrežama su oni koji su očajni. Ako objavljujete fotografije svog tela u provokativnim pozama i hvalite se stvarima, želite pažnju, ali ne na najbolji način.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!