Previše sam ja velika kučka da bi me hteo SAMO jebatiIme: Bozica

Mesto: Novi Beograd

Godište: 1980.

Zanimanje: Grub Sex

 

Opis: MILF nije dovoljno dobar naziv za mene. Previše sam ja velika kučka da bi me hteo SAMO jebati. Sa mnom želiš žestoko, prljavo, snažnooo… Najviše volim grubo kada me pljeskaš i šamaraš kao odvratnu kurvetinu koja samo živi za tvoj kurac i naravno tvoju toplu spermu koju gutam kao sok! Pojebala pola grada a tek sam počela. Nema kojeg kolegu ili sinovog ortaka nisam propustila kroz pičku, ma čak i sinu dajem da gleda… jednom sam u i popušila u slast, ne stidim se toga, previše sam perverzna da bi me odbilo to što sam ga rodila.

Jel te loži to? Jel bi voleo da me zoveš mamicom i puniš mi pičku i usta i guzu… uhhh moje dupe ogromno, savršeno za taj tvoj tvrdi kurac koji curi čim me vidi. Razvaljeni čmar dajem svima pa što ne bih dala i tebi. Piši mi grozote, prostakluke… želim da se skroz otvoriš sa mnom i podeliš sve svoje tajne koje kriješ. Rado ću da nabijam vibrator u pizdu dok kuckamo i razmenjujemo vulgarnosti!!! Ma i kučkice neka mi pišu, imaće šta da nauče od iskusne milfare, čak ću ih naučiti i picu da ližu svojim drugaricama i devojkama jer sam sve probala, sve okusila…!

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ BOZICA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!