Milf! Reč koja para uši, u pozitivnom smislu. Reč od koje se ježi koža, reč od koje se kite dižu a pice vlaže. Pohotne milfice su favorit na svakom porno sajtu, i mi se moramo složiti sa tim. Milfice su sa pravom na broju jedan! Činjenica koja je bila, jeste i biće!

Popularne milfače, matorke, i druge starije dame, oduvek su bile seks simboli, čak i u vreme pre interneta. Nema sumnje da je sam termin MILF popularizovan u filmu Američka Pita preko noći promenio naš pogled na zrele, iskusne, starije žene. Mama koju volim jebati – je krilatica koja je u svakom svom slovu tačna. pohotna milfica

I to nije ništa uvredljivo, naprotiv. One su žene, majke, sestre, one su sjajne, divne, i mi ih cenimo do neba. Ali su takođe i glavne posetiteljke naših vlažnih snova i prljavih fantazija. Svako je u životu imao tu prvu milficu, tu sočnu mamicu koja mu je pomutila um i kada je shvatio da je to to! Ona je čak i ne znajući bila deo našeg seksualnog sazrevanja i pomogla nam da lakše prebrodimo pubertet.

Pohotna milfica je kao vino – ona ne stari, ona samo sazreva i postaje sve bolja, lepša, ukusnija, privlačnija, seksipilnija i jebozovnija! Na njenu pojavu svi reaguju – i mladi i stari. Ona dominira svojom senzualnošću, svojim oblinama, svojim pogledom i osmehom. Ona je MILF i ona to zna! Ne boji se toga, ne stidi se toga.

A u krevetu? Pa, šta reći. Mlade devojke su cvet, prelepe i pune energije. Mogu dugo, mogu često… ali milfica je pohotna, milfica je kreativna i prepuna znanja. Milfica mladog momka nauči sve što treba da zna, a iskusnom jebača pretvori za klasu boljeg i uvek ga iznenadi novim stvarima. Teško je odagnati odakle ona izvlači sve trikove, ali znate kako se kaže – prava milf nikada ne otkriva svoje trikove.

Kad treba da je nežna ona vodi ljubav, kad treba da je prljava ona guta i tuca se kao kučka… ona ima sve. E zato su pohotne milfice sa pravom broj 1!

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!