Zagrizli ste metak i pridružili se milionima koji traže Online upoznavanje, vezu, ljubav. Jedva čekate da vam sanduče bude puno poruka od obožavalaca koji se nadaju da će biti ljubav vašeg života. Da ih pregledavate i čitate sve te silne profile, da osetite kako vaše nade rastu. Možda čak i odmah odgovorite na one koji izgledaju obećavajuće. Nekoliko dana se odlično zabavljate, samo se dopisujete. Ali nije sve tako lako kao što se čini.

Online upoznavanje je svakim danom sve veće. Online upoznavanje muvanje

Upoznavanje onlajn je kao jedna ogromna virtuelna društvena scena. Kada fizički odete u noćni klub, imate prednost da vizuelno birate šta vam je privlačno, a šta nije. Upoznajete ljude „spolja“, i ako imate priliku da se povežete, možda ćete čak saznati više o njima. Ali u virtuelnom svetu srećete i upoznajete ljude iznutra. Komunikacije su u obliku poruka, a možete nakon nekog vremena da razmenite telefonske brojeve.

Iz virtuelnog u realan svet.

Ako postoji neka hemija, onda može doći do sastanka uživo. Težak deo onlajn upoznavanja je upravo to – dolazak do faze ličnog susreta. Postoje mnoge stvari koje mogu da zakoče prelaženje na viši nivo. Na primer, postoje šanse da osoba sa kojom komunicirate nije baš emocionalno dostupna (a možda čak ni fizički). Ali na stranu realan deo, mi danas nudimo savete za onlajn upoznavanje.

Online upoznavanje i Lažni profili.

Mnogi ljudi pišu profile onoga što žele da budu, a ne ko zapravo jesu. Ako zvuči previše dobro da bi bilo istinito, verovatno je lažno. Ako neko ne želi da vam da broj telefona ALI zatraži vaš, pređite na sledeću osobu. Istina je takođe da u doba ludaka neće svako dati broj telefona. Zato budite diskretni, mirni, i nenapadni. Međutim, ako želite da se zaista nađete, neko mora da povuče potez, ali uradite to no pravi način bez navaljivanja.

Smanjite svoja očekivanja.

Drugim rečima, ne očekujte da ćete (odmah) upoznati ljubav svog života. Smanjite očekivanja ali očekujte da ćete proširiti svoj društveni krug i upoznati nove prijatelje. Ako je komunikacija veoma loša ali vam se fizički osoba jako dopada – idite dalje. Osim ako vam je cilj samo kratkoročna strastvena veza, onda je izgled bitan a ne emocije. Ali razumite – možda ćete morati da poljubite gomilu žaba da biste pronašli jednog princa. Može biti frustrirajuće, ali ne dozvolite da vas vaše frustracije učine ciničnim ili da izgubite nadu.

Online upoznavanje – Budite misteriozni. Online upoznavanje ljubav

Nemojte trčati da posle par razmenjenih poruka otkrijete svaki detalj svog života. Ostavite misteriji da odradi svoje. Da, želite da budete iskreni i da ne igrate igrice predugo, ali svaka osoba voli dobru zagonetku. Želite da kroz razgovor i dopisivanje otkrivate deo po deo deo. Na taj način stvara se atmosfera koja je uzbudljiva i zanimljiva… čak i pomalo seksi.

Verovatno postoji još stotinu stvari koje se mogu dodati ovoj listi. Osnove su jednostavne – budite iskreni, misteriozni, ne folirajte se, ne budite napadni, uvek budite strpljivi i verujte u sebe. Sa osmehom na licu upustite se u onlajn avanturu i uživajte. Zabavite se i bićete zapanjeni onim što vas čeka.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!