Šta raditi kad ti je dosadno? Ja sam zabavna devojka ali ne mogu reći da imam neki hobi. Ako radim onda radim, ako ne radim onda gubim vreme. Nažalost nemam mnogo drugara a drugarice me smaraju. Tako da je to osnovni razlog zašto sam došla ovde u pokušaju da promenim nešto u životu.

Očigledno je da mi je seks omiljena tema. Ako ćemo iskreno svakoj devojci u mojim godinama seks i treba da bude omiljen. Ali to ne znači da ga imam često, nažalost xD nemam pojma zašto je to tako.. verovatno sam lenja i za traženje partnera. Ne znam da li ću se ikada i udati. Nevaljala Bucka Kučka koja ne Bira

Ali ovde sam da pišemo o lepim temama. Nedavno sam imala jedno iskustvo gde mi je pisao jedan oženjeni frajer. Desetak godina stariji od mene žena deca sve.. ali naravno voli bucke koje su seksi i došao je do mene. Kroz ćaskanje otkrila sam nešto što me opasno loži – da mi piše o tome kako se tuca sa svojom ženom.

Pre dok sam bila klinka mene takve teme nikada nisu zanimale čak bi bila i ljubomorna 😀 ali šta sam ja tada znala. Bila sam veoma izbirljiva i bukvalno sam tražila i najmanju manu da bi imala razlog da ga odjebem. Ali to je prošlost. Više ne biram i volim da slušam o tome kako neki lik jebe svoju devojku, ženu ili štagod.

U meni se probudi neka požuda i poželim da sam ja ta koja se tuca sa njim.. zamišljam slike tog seksa i volim da saznam šta koji frajer voli u krevetu. Nezasita sam i ponekada čak i na poslu stignem da se pomazim i čak da svršim!

Priznaću vam da več neko vreme nisam imala seks i mnogo mi fali. Masturbiram nonstop i svako ko želi da mi pomogne neka klikne OVDE na moj PROFIL i neka mi se javi. Pišite o čemu god želite ali i sami ste skontali koje teme najviše volim. Pozdrav od Medee.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!