Povučena vredna žena sa lepim i zgodnim telomIme: Melinda

Mesto: Subotica

Godište: 1977.

Zanimanje: Advokat

 

Opis: Povučena vredna žena sa lepim i zgodnim telom traži muškarca za nevaljalu razmenu fantazija. Diskrecija mi je važna jer sam majka dva deteta i još uvek verna supruga. Kažem još uvek jer ne mislim da je prevara nešto loše posebno ako ne postoji poštovanje i podrška od strane partnera. Volela bih baš zato da mi se jave oni koji ne osuđuju i koji su možda isto tako željni prevare ili su je već i osetili.

Za ljubav je potrebno dvoje a ako ona ispari onda makar ostaje seks, međutim ja sam i tu skrajnuta. Ne bih rekla da je zbog mog izgleda jer sam veoma vitka, istančanih oblina i slatkog lica posebno osmeha za koji kažu da je neodoljiv. Možda je problem u krevetu ali ne zato što ne želim da radim neke stvari već prosto nisam nikada probala te ekstremnije poze i fetiše međutim on nema nameru da me upozna sa njima, nema strpljenja.

Ako misliš da dovoljno poznaješ seks i da možeš strpljivo i lagano da me uvedeš u pojedine tajne perverznog vođenja ljubavi, rado bih proćaskala sa tobom. Anal me je recimo oduvek privlačio ali nisam imala hrabrosti, mislim da je potrebna specifična priprema da bi uživanje bilo maksimalno. Šta ti misliš o tome?

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ MELINDA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!