Standardna definicija Lake Devojke za muškarce je u osnovi ista kao definicija “drolje.” Dakle, to je devojka koja “lako“ i često spava sa različitim momcima. Odlučili smo da ukažemo na neke znakove ponašanja koji momcima mogu ukazivati na to da je devojka „laka.“

Postoje i mnoge predrasude, zato trebate biti oprezni. Ne radi se (uvek) o vezama za jednu noć. Zapravo, mnoge koje se odluče za jednu ludu noć mogu biti veoma izbirljive i izazovne. Često to mogu biti izolovani trenuci u njihovim životima. Osim toga, za tango je potrebno dvoje, tako da je i muškarac taj koji je bio lak. Doduše, to je posebna tema – zašto je žena laka a muškarac koji je lak je frajerčina. Ali o toj zabludi ćemo neki drugi put.

Lake Devojke i Laka Odeća. Lake Devojke plavuša

Određen izgled i posebno način oblačenja mogu navesti momka da pomisli da je devojka laka. Zanimljivo je da ovakvo razmišljanje često imaju i devojke. Neretko se dešava da šetam sa nekom od prijateljica i kada vidimo „slobodnije“ obučenu damu ona mi dobaci – kakva fuksa. Dakle i same žene pomisle da su druge žene „fukse“ ili „lake“ zbog onoga kako se oblače. Kada to znamo, onda je logično da i muškarci to pomisle.

Mentalno stanje.

Mnogi momci traže znakove da ste laki dok razgovaraju sa vama. Ako osete da imate preveliko samopouzdanje, da ste prepotentni, narcisoidni… možda ćete im izgledati lako. Postoji mišljenje da su lake devojke umišljene, nafurane, da misle da su najbolje i najlepše. One misle da mogu da osvoje svakoga… ali ne da im osvoje srce već neki drugi organ.

Lake Devojke imaju Pirsinge i Mnogo Tetovaža.

Pomenuli smo odeću, ali sada se bavimo samim telom. Ukoliko devojka ima mnogo pirsinga (posebno na osetljivim delovima tela), mnogi je smatraju lakom. Slično je i sa tetovažama. Istina je da tetovaže više nisu toliki taboo kao nekada. Ali ako ih devojka ima previše i na vidljivim mestima, može se pomisliti da je laka.

Muvanje sa mnogo muškaraca u izlasku.

Čini se da je prihvaćeno da momci muvaju tone devojaka, bukvalno sve što hoda, i da ih ne zovu lakima. Ali ako momci vide da određena devojka muva previše momaka ili pleše sa mnogo različitih, oni pretpostave da je laka. Naivni i niski intelekt to samo dodatno potpaljuje. Ako devojka nema najveći IQ, momci to povezuju sa naivnošću i sa lakoćom. Možda misle da pametne devojke ne mogu biti lake.

Lake Devojke – Laka Reputacija. Lake Devojke erotika

Reputacija zaista jeste najvažnija i najsigurnija stvar ako želite da se uverite da je neka devojka laka. Tu nema greške, posebno ako je devojka iz manjeg mesta. Ako je devojka stekla “laku” reputaciju od usta do usta, u većini slučajeva ona jeste laka. Tračevi mogu da postoje, ali takva vrsta reputacije ne može da se stekne običnim tračarenjem. Naravno da većina žena nije “laka“, ali ako želite da saznate koja jeste – saznajte za njenu reputaciju u gradu.

Šta mislite o „lakim devojkama?“ Da li postoji određena rodna pristrasnost? Da li je to možda prevaziđeno staromodno razmišljanje? Ili postoje određena ponašanja koja omogućavaju etiketu – „lake devojke?“ Pišite nam svoja mišljenja u komenarima.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!