Moram da priznam da nakon ulaska u bračne vode pre sada već 20 godina, nisam imala puno prilika za izlaske. Skoncentrisana na kuću posao i decu, uglavnom su to bile povremene kafanske avanture, dočeci nove godine i slično. Ali to veče je bilo drugačije – devojačko veče.

Čudno je nazvati ga „devojačko“ kad smo sve u tom trenutku prešle četrdesetu, ali pošto je drugarica stala na ludi kamen po drugi put u životu, a drugi izraz ne postoji, zvaćemo ga tako. I bio je to momenat da se provedemo. Nas 5 najbližih prijateljica u jednom finom restoranu uz tamburaše bez gledanja na sat.

Kao mlađa sam obožavala da se narodski rečeno – picnem, pa sam iskoristila to veče da se prisetim kako to ide. Nikada nisam imala problema sa kilogramima i mogu da se pohvalim da sam uvek imala dobru liniju. Odlučila sam se za dekoltiranu crvenu bluzu, uski crni sakoić i naravno crna mini suknja uz tamne najlonke i štikle. Kosa dignuta a karmin jarko crven uz crvenu torbicu.

Rođena i odrasla novosađanka, ne znam kako je u drugim gradovima, ali vikendom centar zna biti neopisivo pun. Mladi, stari, svi su napunili glavnu ulicu u centru a ja sam čekala svoje drugarice koje su kao po običaju kasnile. Međutim, tada sam primetila poglede.

Nisu to samo bili samci koji su me gutali pogledima. Bilo je tu i oženjenih a bilo je vala i onih ne starijih od 20ak koji su me praktično tucali očima! Bila sam zatečena. Da, lepa sam žena, da privlačna sam… ali ne sećam se kada me je neko poslednji put tako gledao.

Rumena, ali puna samopouzdanja, dočekala sam prijateljice i krenule smo u provod. Veče je bilo sjajno! Opustila sam se, pevala, plesala… otvoreno flertovala i sa gostima i sa osobljem. Osećala sam se kao da ponovo imam 20 godina.

Ali ono najvažnije desilo se negde oko ponoći. Trebalo mi je nešto da kupim a i da malo izađem na svež vazduh. Nalazila sam se na ćošku Zmaj Jovine i Dunavske ulice u srcu grada kada je naišao on.

Sa nekom ekipom, mlađi 10ak godina, zagledao se u mene. Uzvratila sam osmeh osećajući se poprilično vrelom. Nakon par minuta razmenjivanja pogleda, šapnuo je nešto drugaru i krenuo ka meni. Okej, razgovor, ništa strašno… zar ne? Ali njegove reči su me potpuno izbacile iz takta.

Pružio mi je ruku, odmerio me bez imalo stida i kao iz topa pitao – koliko tražiš za sat vremena?

Možete li da zamislite šok koji sam osetila!? Lik je zaista pomislio da sam jebena kurva sa ćoška! Znam, većina bi to shvatila kao uvredu, kao nešto nisko, podrugrljivo… ali u meni se desila drugačija reakcija nakon prvobitnog šoka… osetila sam uzbuđenje. A među nogama…. poplava!

„Stan mi je tu u Kosovskoj. Hoćemo li?“ – upitao je svojim mladolikim glasom.

Želela sam ga u tom trenutku više nego bilo šta drugo! Zašto? Teško je objasniti, ali sledeće što sam uradila, izvadila sam mobilni iz torbice, poslala drugarici poruku da se vraćam za 45 minuta, i krenula sam sa njim.

Ulaz u stan je bio na svega 100ak metara i dobila sam ogromnu prljavu želju da budem iskorišćena! Da se prepustim ovom neznancu i da mu dozvolim da radi sa mnom šta god poželi – kao da zaista i jesam kurva! Neću o detaljima ali nije časio ni časa! Dominirao je i…. uhhhh vlažna sam čim se setim svega.

Na kraju, ponudio mi je lovu, ali naravno ja nisam ona za koju me je smatrao…. ali ne mora on to da zna. Poljubila sam ga i rekla mu – bilo je toliko jebeno dobro, da nema potrebe za tim. Razvaljena, otišla sam iz stana i vratila se na drugaricinu žurku.

Pronašla sam ovaj sajt ubrzo nakon moje spontane avanture sa momkom čije ime ni danas ne znam. Privukla me je želja da stupim u kontakt sa nepoznatim muškarcima, da maštam, da istražujem svoju seksualnost, da se kuckam… pa čak i više… mnogo više od toga 😉

 

Ispovest napisala naša korisnica PROFI

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ PROFI Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Don`t copy text!