Vaginalni sex, alani, oralni, sve to praktikujemIme: Kuckica

Mesto: Subotica

Godište: 1994.

Zanimanje: Masaža

 

Opis: Ja sam ti ona klasična kučkica iz kraja. Uvek u minićima, sa velikim dekolteom i prgavom naravi. U stanju sam da te pogledom i rečima totalno izludim i izjebem, bez da sam te i dotakla. To je moj dar i koristim ga maksimalno. Toliko sam dobra u manipulaciji da i svog dečka uverim kako je normalno da me i drugi jebu dok smo u vezi. Prljava i prostakuša, ne stidim se reći sve što mi je na jeziku, mada su mi na njemu najčešće tvrdi kurčevi.

Vaginalni sex, alani, oralni, sve to praktikujem i UVEK, ali zapamti ovo UVEK vodim glavnu reč. Nikako pokorna već čista dominacija! Rođena sam da budem vođa i tako se i ponašam. Moj si sluga koji radi ono što mu se naredi, u suprotnom pičke nećeš videti!

Jedino gde se tebi posvećujem jeste kada te masiram jer je to druga moja najbolja vrlina pored sexa. Naravno i ta se masaža ubrzo pretvori u žestoko ponižavanje i bludnu jebačinu koju ćeš pamtiti do kraja svog života. Piši mi, bičarka te čeka širom raširenih nogu.

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ KUCKICA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Preporučeno

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!