Postoji nekoliko moćnih stvari koje možete početi da radite ODMAH da biste zapalili iskru i naterali devojku da vas poželi. Ovaj vodič je prepun tekstova iz stvarnog života, tema za razgovore i saveta koji će je usrećiti svaki put kada čita vaše poruke.

Vreme je da se setite šta je pravi cilj slanja poruka… Cilj slanja poruka je da dogovorite sastanak sa njom, a NE da imate duge rastegnute razgovore koji ne vode nikuda. Susreti licem u lice su mesto gde se dešava prava magija. Kada možete da budete istinski intimni sa njom. Nikada ne gubite iz vida krajnji cilj.

Pre nego što budete mogli da je izvedete na sastanak, morate da je učinite da se oseća udobno i uzbuđeno zbog ideje da se sastane sa vama. Bez obzira koliko je neverovatna hemija sa devojkom lično, slanje poruka je savršen uvod za sve to. To je zato što je slanje poruka potpuno drugačiji oblik komunikacije – to je intiman način da bolje upoznate nekoga, i ima sopstveni skup pravila. Čak i ako ste se družili sa devojkom poslednji put kada ste je videli i ona je rekla „Jedva čekam da teponovo vidim“, i dalje morate da povećate njeno iščekivanje i želju za sledećim susretom preko tekstualnih poruka.

1. Neka bude pozitivno

Kada šaljete poruke devojci koja vam se sviđa, neka vaša interakcija bude pozitivna u svakom trenutku. Vaš posao je da je podignete, a ne da je vučete dole! Ako steknete naviku da je nasmejete kada joj šaljete poruke, prirodno ćete uneti pozitivnost u svoje tekstove.

NIKADA nemojte reći da vam je dan bio dosadan. Ona nije vaš prijatelj za tračarenje i kukanje zbog vašeg šefa, to vam neće učiniti nikakvu uslugu. Čak i ako vam je dan zaista bio loš, uvek mora da postoji bar jedan dobar delić koji možete da izaberete. Po pravilu, ako ne možete smisliti ništa zabavno da kažete, jednostavno spustite telefon i vratite mu se kasnije. Nikada ne vredi slati poruku devojci kada ste negativno raspoloženi.

2. Zabavno, zanimljivo, razigrano dopisivanje

Dopisivanje je rezervisano za bezbrižan, razigran razgovor, ne želite da je uvlačite u dosadne teme koje ne idu nikuda. Pitanja poput “šta radiš?” ili “kako si?” su užasni i smaraju. Ako pak devojka pošalje vama nešto dosadno kao što je „šta radiš?“ to je zato što joj je dosadno i traži zabavno olakšanje. Dakle, kad god se to dogodi, važno je da odgovorite optimistično i pozitivno.

3. Šta poslati devojci kada ne znaš šta da kažeš?

Ponekad može biti teško smisliti nešto zanimljivo da pošaljete devojci, posebno ako jedva znate nešto o njoj. Kada se borite za ideje, počnite tako što ćete je pitati kako je prošla ta stvar koju je rekla da će uraditi… ali na glup način koji je čini željnom da odgovori. Kreativnost je veoma važna (nismo rekli da će ovo biti lako).

4. Flertujte diskretno

Nemojte glumiti mangupa i odmah početi sa nekim neprikladnim temama. Polako! Flertovanje treba da bude ili makar da deluje spontano i da bude diskretno. Podsetite je da je imala lepu majicu kad ste je videli, karmin, divan parfem itd. Komplimenti su divan način flertovanja a posebno je prigodno za tekstualne poruke. Kako Smuvati Devojku Preko Poruka

5. Budite pismeni

Devojke vole pametne momke zato izbegavajte loš pravopis ili kratke fraze i skraćenice.

6. Kako znati da je spremna?

Dakle nasmejali ste je, saslušali, malo flertovali, ali šta dalje? Mnogi momci ne znaju kada da pozovu devojku da izađu. Devojka brzo gubi interesovanje i ne shvata o čemu se radi. Devojke ne žele da vode dugo razvučene razgovore preko poruka. Žele da budeš muškarac i pozoveš je da izađete!

Uostalom, što duže razgovarate sa njom, veća je verovatnoća da ćete reći nešto glupo i sve zeznuti. Takođe ćete izgubiti svu svoju misteriju i uništiti njeno uzbuđenje zbog eventualnog susreta sa vama. Ako je sve već rečeno preko poruka, kakva je onda svrha sastanka?

Zato slušajte, jer kad god vidite bilo koji od ovih II (indikatora interesovanja), trebalo bi da ODMAH povučete okidač i pozovete je na sastanak:

-Ona počinje brže da odgovara, šalje vam više poruka i sama pokreće razgovore;

-Ona se slaže sa mnogim (svim) vašim gledištima i stavovima;

-Kikoće se kao zaljubljena devojčica;

-Ona pita za vaše mišljenje o nečemu što joj se dopada a što bi vas moglo odbiti, npr. „Da li bi me mrzeo da ti kažem da sam najveći fan Džastina Bibera?”

-Ona vam šalje svoje fotografije na kojima je seksi obučena;

-Ona vam kaže da je vežbala ili radila jogu (u prevodu – odlična je u krevetu)!

7. Kako završiti konverzaciju

Završetak razgovora je važan jer će vas to držati podalje od zone prijatelja (nećete postati „onaj“ momak na koga se oslanja kad god želi da se „isplače na ramenu“); Osoba koja završava razgovor je obično ona koja vodi interakciju. Nemojte preterivati, budite umereni, imajte granicu. Svako prekovremeno dopisivanje pokazuje ili da ste očajni, ili da nemate nikakve obaveze u životu – obe te predpostavke vas stavljaju u loš položaj.

8. Kako je pozvati na sastanak

Najbolji način da je pozovete na sastanak jeste da ga insinuirate. Na primer, prvo možete utvrditi koji koktel ona voli. Onda biste mogli da razgovarate o nekom novom kafiću koji se otvorio i ubrzo nakon toga se odjavite na neko vreme. Testirajte i vidite da li je zagrizla. Onda kada dođe vreme (vikend je ili znate da je slobodna), jednostavno spojite dva i dva i predložite da je vreme da zajedno posetite taj kafić.

A kada budete zajedno u kafiću, ona je već spremna. Sve posle toga je na vama da je zavedete licem u lice, ali to nije tema našeg razgovora. To ostavljamo za neki drugi put.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!