zla i stroga Profesorka, matorka u najboljim godinamaUstani! Nisi uradio domaći zadatak? Uhhh kako si samo nagrabusio, ima da te ispljeskam po guzi da se sva crveni. Da, ja sam zla i stroga Profesorka, matorka u najboljim godinama i vrlo dobro znam da ga drkaš na mene na predavanjima. Vidim to i osećam svaki put kada se okrenem i kada me celu odmeriš a posebno moju oblu guzu… Uveče kada si sam ti maštaš i zamišljaš moju pizdu i njen miris, sve ja to vrlo VRLO dobro znam!

Počeo si i da pričaš po fakultetu da sam ti ga pušila, hvališ se bez pokrića! Bezobrazniče jedan lažljivi, sada zaista ima da ti ga posisam dok te ceeelog ne iscedim. Ja sam 67-o godište i najviše volim da kasnim i tucam mlade nevaljale studente kojima je kurac uvek dignut kada prođem ili kada osete moj senzualni miris. I ja ovlažim na njih i mazim se u kancelariji dok biram kojeg ću da odvojim i pojebem onako žustro i grubo, životinjski! Piši mi da ti sve objasnim i da eksplodiraš uz mene!

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ PROFESORKA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!