Kada spomenemo Devojke za seks, većina pomisli to je to, nemam ja šta mnogo da se trudim. Ali da li je baš tako? One jesu došle tu i predstavljaju sebe kao devojke koje su napaljene i postavljaju seks oglas jer žele seks. Veoma logično. Ali da li to znači da će one leći baš sa bilo kim u krevet? Apsolutno ne. Iako su željne, one zahtevaju određeni karakter muškarca koji im je privlačan.

Devojke za seks i nauka Flertovanja.

Šta je flert i kako ga koristiti za seksualno privlačenje žena? Da biste bili sigurni da su vaše tehnike flertovanja što efikasnije, ključno je razumeti šta flertovanje čini tako privlačno ženama. Flert nije samo čin kada pokazujete interesovanja za devojku da se povežete, već i izazivate seksualno uzbuđenje u njoj. Čin flertovanja se može odnositi na širok spektar stvari – davanje komplimenata, pričanje viceva, duhovitost, hotovanje. Devojke za seks lepa guza

Cela poenta flertovanja je da probijete led i da gradite put do konačnog cilja. Ideja koja stoji iza flerta je da se u njoj stvori provokativni osećaj koji će je učiniti „zavisnom“. Ona mora da žudi da bude sa vama. Osećanja koja želite da izgradite su strast i požuda. Uspete li da stvorite ove dve emocije, svaka devojka će moliti da bude sa vama.

Pokažite samopouzdanje lidera, alfa mužjaka.

Za početak morate biti sigurni da imate hrabrosti da započnete normalan razgovor sa njom. Zapamtite, žene uvek obožavaju glavnog junaka u filmovima, zar ne? Zašto? Zato što je on hrabar, čvrst, nema straha šta god da se desi – pravi alfa mužjak vođa. A prirodni instinkt svake žene je da ih privuče najbolji, onaj ko je glavni.

Žene imaju specifičnu žudnju za muškošću, a posebno prema momcima koji imaju i pokazuju svoje samopouzdanje. S obzirom na to koliko je teško naći nekoga ko pokazuje bilo kakav osećaj samopoštovanja, već ste daleko ispred konkurencije. Ovo je prvi korak koji treba da preduzmete da biste uspeli da efikasno zadivite devojku za seks.

Devojke za seks vole seksualnu tenziju (vrući razgovori).

Ključna stvar je stvaranje seksualne napetosti, čin u kojem stvarate perverznu, provokativnu fantaziju u ženskom umu. Postoje različiti načini na koje možete da unesete taj seksi začin u razgovor. Neki od primera bi bili: „Ako ne prestaneš, upotrebiću silu i nateraću te. Ali mislim da ćeš previše uživati.” „Ako želiš da se dobro provedeš, budi samo jedan sat sa mnom nasamo. Biće to najluđi sat u tvom životu. ”

Duhovito je seksi.

Sve ovo nabrojano može biti prilično privlačno, seksi ali i smešno. I to je poenta. Da prenesete svoju poruku, a da ne budete arogantni ili napadni. Budite u stanju da nasmejete i nju i sebe i to je put do uspeha. Jer znate kako se kaže – u svakoj šali ima malo istine. Devojke koje otvoreno traže seks su već zagrejane i pre nego stupite u kontakt. Uz malo duhovitosti i flerta podignite seksualnu tenziju i već ste uradili većinu posla.

I Devojke za seks vole komplimente. Devojke za seks hot

Neka se oseća posebnom. Komplimenti su najlakši i najefikasniji način da kažete devojci da je vidite kao jedinstvenu i izuzetnu bez da delujete jezivo. Ipak, i tu trebate biti oprezni i ne preterivati. Glup kompliment može odmah odbiti devojku. Dakle, svi vaši pokušaji flertovanja će propasti. Koju vrstu komplimenata treba izbegavati? Najbolji savet koji vam možemo dati je da izbegavate opšte kliše komplimente. Na primer: “Lepa si.” Ovo zvuči tako kliše i glupo da vaše šanse za uspeh odmah postaju minimalne. Naročito ako devojka „gori“ koliko je privlačna.

U tom slučaju, velike su šanse da mnogo momaka pokušava da je zadivi i odvede u krevet. Oni paniče ili ne znaju šta da rade, i daju takav bled kompliment. To znači da ovi komplimenti postaju predvidljivi i mogu se smatrati lošim pokušajem. Umesto toga, želite da joj date kompliment za osobinu/karakteristiku koju smatrate seksi i privlačnom kod nje, ali budite konkretniji. Na primer – izgledaš jebeno seksi u toj crvenoj haljini. Ili – tvoja kose je divna i bujna.. ali posle večeri sa mnom biće u opštem neredu.

Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!