Zgodna napaljena crnka Ime: Aurora

Mesto: Niš

Godište: 1987.

Zanimanje: Trljanje Pice

 

Opis: Zgodna napaljena crnka čeka da joj pišu isto tako napaljeni muškarci kojima je ruka oko kurca ceo dan, kao i moji prsti koji su uvek u mojoj pici. Godine, izgled i zanimanja su mi nevažni… jedino je bitno da iskreno voliš napaljivanje, perverzije i višestruka svršavanja. Želim da mi dopustite da vas jebeno iscedim sve dok vas donji delovi tela ne budu boleli od silnih orgazama i naprezanja.

U seksu volim sve i zato mislim da sam savršena riba jer ne postoji mogućnost da ti ne prijam ili da odbijem neku od tvojih prljavih fantazija. Rekord mi je 7 svršavanja u toku dana i volela bih da baš sa nekim od vas oborim taj rekord! Prsti kada mi se umore tada imam spremljeno nekoliko vibratora kako za picu tako i za moju guzu koja je profi istrenirana i uvek spremna.

Nabijaću ih kako god ti kažeš- sporo i lagano MOŽE, snažno i brzo- uhhh MOŽE! Obožavam kada ispunjavam želje…… zato budi iskren, dominantan, naređuj… tvoja reč je za mene amin!

Za pocetak sms, jedan mali sms 😉

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ AURORA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050


Izdvajamo za vas ...

Don`t copy text!